Політична реклама

З 1 червня документи на польську візу у Львові реєструватимуть за передоплату

2831 0
З 1 червня змінюється механізм реєстрації у польському візовому центрі Львова. Для реєстрації у центрі на отримання візи спершу треба буде в банку оплатити 18 євро за послуги центру.

Про це повідомив 14 травня генеральний консул Польщі у Львові Ярослав Дрозд, пишуть Львівські новини онлайн.

«Спершу ми проводили інтернет-реєстрацію. Однак в Україні є багато вмілих програмістів, які реєстрували мертві душі. Коли ми це побачили, то вирішили, що найкращим виходом із ситуації буде жива розмова з оператором центру. Однак і на цей механізм українські програмісти знайшли відповідь -- з допомогою певних програм вони блокують телефони колл-центру», – розповів Ярослав Дрозд.

Тому генконсульство разом із візовим центром перебудовує систему реєстрації.

«Людина, яка захоче отримати польську візу через центр, має зайти у будь-яке відділення «Кредобанку» чи «Ідеабанку» і оплатити 18 євро. Для оплати при собі треба мати український і закордонний паспорти, а також вказати номер телефону», – пояснив він.

Після оплати людина отримає унікальний код, згідно з яким можна буде зареєструватись на сайті або у колл-центрі.

Також передоплату повернуть, якщо людина не зможе здати документи у візовий центр з поважної причини.

Перша дата подання документів за новою системою – з 5-6 липня цього року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!