З Харкова через Львів пустили додаткові вагони. Деталі

3144 0
До складу швидкісних поїздів Харків - Мукачеве та Харків - Івано-Франківськ включено вагони з місцями для сидіння. Завдяки цьому тепер доїхати до Західної України можна за 290 гривень. Про це повідомляють у прес-службі Південної Залізниці.
фото: ipress.ua

фото: ipress.ua

З 25 грудня для задоволення потреб пасажирів у перевезеннях залізничним транспортом Укрзалізниця включила до складу швидкісних поїздів категорії «нічний експрес» №113/114 Харків - Мукачеве та №115/116 Харків - Івано-Франківськ по одному фірмовому вагону №00 з тридцятьма місцями для сидіння в кожному. Завдяки цьому тепер дістатися Західної України можна за 290 гривень.

Раніше ці поїзди курсували лише у складі купейних та вагонів класу люкс.

Вартість квитка на поїзд № 113/114 Харків - Мукачеве на весь маршрут у вагоні для сидіння становить близько 290 грн, у купейному - 800 грн, у вагоні класу люкс - 1725 грн.

Придбати квитки на поїзд №115/116 Харків - Івано-Франківськ на весь маршрут у вагоні з місцями для сидіння можна за 265 грн, у купе - за 740 грн, у вагоні класу люкс - за 1603 грн.

На потяг Харків-Мукачеве ціна квитка до Львова становить - 208 гривень (сидячий другий клас). Потяг їде 13 годин.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!