З нового року у Львові зростуть тарифи на комунальні послуги

6252 0
Через підвищення мінімальної заробітної плати з 1-го січня у Львові зростуть тарифи на житлово-комунальні послуги.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Про це на брифінгу повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, коментуючи можливе підвищення тарифів на вивезення ТПВ, – повідомляє Zaxid.net. «Ми будемо робити невелике коригування, у зв’язку зі зміною мінімальної зарплати. Це стосується усіх послуг. З точки зору мінімальної заробітної платні, ми мусимо, бо держава прийняла рішення, щоб зарплата збільшилась. Ми маємо людям також збільшувати оплату праці, а для цього іншого чинника, ніж тариф, не існує», – зазначив Андрій Садовий.

Читайте також: Президент закликав бізнес підвищити зарплати українцям на 20-30%

У прес-службі Львівської міської ради додали, що підняття тарифів на житлово-комунальні послуги у Львові відбудеться не швидше березня 2017-го року, бо для цього потрібно провести перерахунки. Конкретних розрахунків щодо підвищення тарифів у ЛМР поки що не визначили.

Нагадаємо, в Україні ініціюють збільшення мінімальної заробітної плати у два рази. З нового року вона становитиме 3 200 гривень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!