Із понеділка планують відкрити для проїзду частину Личаківської

7697 0
До середини серпня Личаківську збираються повністю відкрити для автотранспорту.
фото прес-служби ЛМР

фото прес-служби ЛМР

З понеділка, 16 липня, у Львові планують відкрити частину Личаківської і вулицю Долішню. Про це під час звіту про роботу виконавчих органів ЛМР повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Читайте також: На Личаківській почали демонтувати острівець безпеки. Фото

«По Личаківській – позитивна динаміка. Я думаю, що з понеділка ми вже відкриємо проїзд по вулиці Долішній, а десь у середині серпня вже відкриємо повністю Личаківську для проїзду автотранспорту і з вересня відновимо курсування трамвайного маршруту №2», – говорить він.

Читайте також: Вулиці Черемшини та Котика знову стануть односторонніми

Нагадаємо, що капітальний ремонт вулиці Личаківської розпочався 25 березня 2017 року. 24 березня 2018 року на ремонт закрили останню ділянку – від Долішньої до Пасічної. Тендер на виконання робіт виграла компанія «Онур». Орієнтовна вартість – 6 млн євро.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!