Із понеділка у Винниках курсуватиме шатл-бас

2895 0
Він з’єднає вулицю Забави та вулицю Галицьку.
Фото: Вікторія Ейсмунт

Фото: Вікторія Ейсмунт

Із понеділка, 26 листопада у Винниках курсуватиме шатл-бас, який з’єднає вуицю Забави та вулицю Галицьку. Про це повідомляє прес-служба АТП-1.  

Шатл-бас курсуватиме з 6:30 до 21:00. Він сполучатиме вулицю Забави та вулицю Франка з центральною частиною Винників. В транспорті діятиме пересадковий квиток і пасажири шатл-басу зможуть пересісти в автобуси №5А чи №29 безкоштовно.

Читайте також: На які маршрути випустили нові автобуси у Львові

Відтак, пасажир, купивши квиток з вулиці Забави чи Франка зможе доїхати до вулиці Галицької. Потім, віддавши квиток водію, безкоштовно скористатися наступним автобусом №5А чи №29. Так само система діятиме і в зворотному напрямку.  Купивши квиток на автобуси №5А чи №29, пересісти в шатл-бас можна буде безкоштовно. Таким чином, дістатися з нижньої частини Винників до залізничного вокзалу Львова можна буде, заплативши за одну поїздку.

Крім того, для зменшення дублювання маршрутів, автобус №5А курсуватиме повз Винниківське озеро. Маршрут автобуса №29 залишається незмінним.

Нагадаємо, з понеділка на маршруті №29 працюватиме 12 великих автобусів.

Андрій Костюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!