Політична реклама

З п'ятниці у Львові видаватимуть посвідчення водія нового зразка

4812 0
Обласні центри надання послуг ДАІ, в тому числі розташовані у Львівській області, отримають комплекси для видачі українським водіям посвідчення та свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів нового зразка у середу, 21 травня. Упродовж двох днів обіцяють завершити монтаж, установку та тестування апаратури.

Якість нових бланків та їх захист залишиться на високому рівні, втім коштувати вони будуть значно дешевше, повідомляє прес-служба департаменту ДАІ МВС України.

Відтепер друком бланків буде займатися Державне підприємство поліграфкомбінат "Україна". Коштувати нові документи будуть майже вдвічі дешевше. Наприклад, до цього ціна і посвідчення водія, і свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу складала 198 гривень 50 коп, наразі – 108.

Першими нове обладнання отримали підрозділи Державтоінспекції Києва та області.

Довідка:

Центр надання послуг, пов'язаних з використанням автотранспортних засобів з обслуговування Львова та Пустомитівського району розташований за адресою м. Львів, вул. Д. Апостола,11 тел.(032)262-53-48, (032)262-42-65.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!