З вересня у Львові запрацює унікальна «гаряча лінія» підтримки ГВ

5559 0
1 вересня почне роботу перша та унікальна для Львівщини «гаряча лінія» підтримки грудного вигодовування від Львівської обласної асоціації консультантів з грудного вигодовування. Консультації можна буде отримати з 9:00 до 21:00 год. за телефонами 096 68 288 40 та 063 28 100 45 (із послугою перетелефонування для абонентів Київстар та Лайф).
фото: facebook.com

фото: facebook.com

Зателефонувавши на гарячу лінію, ви матимете можливість оперативно отримати відповідь на своє питання з проблем організації та налагодження, чи й повного відновлення, грудного вигодовування від сертифікованого консультанта з ГВ, – інформують на фейсбук-сторінці у Львівській групі підтримки ГВ.

Представники Львівської асоціації консультантів з ГВ просять також підтримати їх у прагненні організувати гарячу лінію для підтримки грудного вигодовування! Збірка грошей на відкриття ГАРЯЧОЇ ЛІНІЇ ПІДТРИМКИ ГВ проводиться безготівкового через переказ на картку ПриватБанку (із обов'язковим повідомленням про переказ коштів в ПП чи в коментарях для більш чіткого обліку)! «Ваші 20-50... грн – дуже важливі для збереження та захисту грудного вигодовування», – повідомляють організатори.

Довідка. ЛОГО «Львівська асоціація консультантів з грудного вигодовування» заснована у 2009 році консультантами з грудного вигодовування, щоб допомагати всім жінкам, які хочуть годувати грудьми. Асоціація тісно співпрацює з регіональним Центром підтримки лактації та грудного вигодовування (Обласний клінічний перинатальний центр). Об’єднує мам у групи підтримки для того, щоб вони ділилися сучасними знаннями про ГВ, і своїм успішним досвідом у подоланні труднощів з ГВ, щоб спільними зусиллями допомоги іншим мамам у налагодженні ГВ.

Консультанти Львівської асоціації надають інформаційну підтримку матерям стосовно грудного вигодовування у телефонному режимі, на жіночих форумах, у соціальних мережах (у Facеbook створена Львівська група підтримки ГВ), на конференціях, семінарах, лекціях й при особистих зустрічах, у пологових будинках, поліклініках або інших медичних установах.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!