З якими іноземцями львів’яни одружувалися у 2018

4979 0
За минулий рік з громадянами іноземних держав, львів’яни уклали шлюб 547 разів.

Tvoemisto.tv відправило інформаційний запит до відділу державної реєстрації актів цивільного стану Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Львівській області про те, з ким з іноземців мешканці міста укладали шлюб у Львові минулого року, які місця обирають гості міста для одруження та скільки іноземців одружилися у Львові в 2018.

У відповідь ми дізналися, що протягом 2018-го року у Львові з громадянами іноземних держав зареєстровано 547 шлюбів. Серед іноземців є громадяни Польщі, Російської Федерації, Туреччини, Німеччини, Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії,  Білорусі, Італії, Ізраїлю, Республіки Молдови, Іспанії, Єгипту, Тунісу, Грузії, Лівії, Марокко, Чилі.

Читайте також: Як найчастіше називають дітей на Львівщині. Топ-30 популярних імен

Для укладання шлюбу вони найчастіше вибирають Львівський міський РАЦС, Франківський районний РАЦС та локації «Шлюбу за добу»: Шевченківський Гай, «Арену Львів» і Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького.

Серед українців, які для укладання шлюбу приїхали до Львова є мешканці Рівненської, Івано-Франківської, Волинської, Вінницької, Житомирської, Донецької, Дніпропетровської, Черкаської, Київської, Одеської, Хмельницької та Запорізької областей і Автономної Республіки Крим.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!