За добу українсько-польський кордон на Львівщині перетнули 11 тисяч людей

8105 0
Наразі черг на кордонах немає.
Фото: Agencja Gazeta

Фото: Agencja Gazeta

Учора, 27 березня, українсько-польський кордон на Львівщині перетнули 11 тисяч людей. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив речник Західного регіонального управління державної прикордонної служби Роман Павленко. 

Читайте також: На межі Львівщини і Закарпаття перекрили рух на перевалі

Кордон перетнули на пунктах пропуску «Краковець – Корчова» та «Рава-Руська – Гребенне». Зокрема у Краківці кордон перетнули 6,5 тис. українців, а у Раві-Руській – 4,7.

За його словами, наразі на кордоні черг немає. Водночас пасажирський рух через кордони припинений. Тепер перетнути кордон можна лише пішки або на власному авто. Тих, хто не встиг перетнути кордон до півночі 28 березня просять сконтактувати з дипломатами України й залишатися у тих країнах.

Додамо, що за день до закриття пішки кордони України перетнули 22,5 тисячі людей. Особливе скупчення людей  спостерігали на українсько-польському кордоні на в’їзд в Україну. Крім цього, у Краківці прикордонники відкрили піший напрямок руху поряд із пунктом пропуску «Краківець», де на автомагістралі А4 розгорнули пересувні автомобільні комплекси прикордонного контролю. Тут 12 прикордонників оформили майже 2 400 пішоходів.

 

У пресслужбі ЛОДА повідомили, що епідеміологи разом з Національною поліцією перевірятимуть дотримання самоізоляції всіх, хто повертається в Україну з-за кордону.

У разі порушення підписаної згоди, їх можуть притягнути до адміністративної відповідальності. Усі документи передають у базу для епідеміологів. 

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!