За тиждень у Львові обіцяють завершити пониження тротуарів

1823 0
У всіх районах міста для зручності мешканці та осіб з обмеженими можливостями понижують тротуари. Однак, на деяких вулицях, як от на вул. Героїв УПА, робітники тротуари понизили, але не відновили дорожнє покриття поблизу хідників, скаржаться Tvoemisto.tv мешканці.
Фото: tvoemisto.tv

Фото: tvoemisto.tv

Як повідомив tvoemisto.tv голова Франківської райадміністрації, роботи мали завершити до 1 вересня, однак не зробили цього через несприятливі погодні умови.

«До 1 вересня всі пішохідні переходи на магістральних вулицях мають бути понижені для осіб з обмеженими можливостями. У нас багато зроблено понижень, проте вони всі не закінчені до кінця. Через погані умови ми не встигли все попідасфальтовувати. Ці роботи будуть завершені впродовж тижня, якщо дозволить погода», - розповів Руслан Кандибор.

Також він зазначив, що вул. Героїв УПА мають ремонтувати, однак через брак коштів, роботи відкладають.

«Її вже мали робити у 2012 році, потім у 2013, але через фінансове становище поки що підрядник не приступає до роботи», - додав він.

Як запевнив чиновник, тротуари понизили на всіх вулицях Франківського району.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!