За тиждень від Covid-19 померли 18 мешканців Львівщини

1299 0
На стаціонарному лікуванні перебувають 328 пацієнтів.
Фото умовне

Фото умовне

Цього тижня медики Львівської області провели 8 889 досліджень на Covid-19. Захворювання підтвердилось у 1 256 пацієнтів.

Джерело: Львівський лабораторний центр

Через Covid-19 померли 18 мешканців Львівщини. Одужати від хвороби вдалося 609 пацієнтам. Станом на сьогодні, на стаціонарному лікуванні перебувають ще 328 осіб. За результатами секвенування переважає Омікон ХВВ 1.5.

«Показники захворюваності на COVID-19 упродовж попереднього тижня знову свідчать, що коронавірус не відступає. Хворіють і діти, й дорослі. Кількість тих, кого доводиться госпіталізувати, продовжує збільшуватись», – зазначили в лабораторному центрі.

Читайте також: Бустерна доза. Навіщо, кому потрібна, як отримати і чим відрізняється від додаткової

Загалом за весь період на Львівщині підтвердили 330 244 випадки захворювання на Covid-19, серед них – 6885 летальних. Одужали 319 869 пацієнтів.

Нагадаємо, що за прогнозами МОЗ пікові показники захворюваності на Covid-19 за підсумками усіх минулорічних сезонів і поточного сезону, будуть з кінця лютого і майже весь березень. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!