Забудовник «Океану» відбудував стіну для нової мозаїки з рибками. Фото, відео

4376 0
Саму стіну збудували з цегли, а поверх нанесли каркас для об’ємної мозаїки з бетону.
Фото: Кreativ

Фото: Кreativ

На місці зруйнованої мозаїки рибного магазину «Океан» у Львові відбудували нову стіну під мозаїку. Відповідні фото опублікувало проєктне бюро Kreative.

Саму стіну збудували з цегли, а поверх нанесли каркас для об’ємної мозаїки з бетону. Мозаїку ж вкладатимуть на завершальному етапі. Після стіни забудовник зможе почати будівництво решти будівлі.

Нагадаємо, що у лютому ТзОВ «Компанія Ріел-Естейт Груп» погодили містобудівні умови та обмеження на реконструкцію рибного магазину «Океан», який збудували ще 1982 році. Згідно з даними системи Youcontrol, компанія належить Володимиру та Наталії Швед.

Реконструкцію будівлі розпочали навесні, а 18 липня знесли стіну з мозаїкою авторства Володимира Патика, що, згідно з проектом, планували зберегти. Наступного дня виконавчий комітет ЛМР зібрався на позачергове засідання та скасував містобудівні умови і обмеження на реконструкцію будинку, а міська ДАБК розпочала перевірку. Крім штрафу, за результатами перевірки, замовнику та генпідряднику будівництва видали приписи про зупинення будівельних робіт, доки вони не усунуть виявлені порушення.

Після цього забудовник пообіцяв відновити мозаїку, а частину приміщень віддати під мистецький простір. Після сплати усіх штрафів ТзОВ «Компанія Ріел-Естейт Груп» відновили містобудівні умови та обмеження.

Фото та відео Kreativ


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!