Суд не відновив забудовнику «Львівської мрії» містобудівні умови та обмеження

2856 0
Компанія отримала МУО на «спортивно-рекреаційний комплекс з житловими одиницями»
візуалізація лмр

візуалізація лмр

Восьмий апеляційний адміністративний суд задовольнив апеляційну скаргу ДАБІ Львівщини й не відновив містобудівні умови та обмеження для ПП «Озерна алея», що на Володимира Великого, 2а у Львові будує ЖК «Львівська мрія». Про це йдеться у рішенні суду від 31 січня.

Читайте також: У Львові затвердили будівництво спорткомплексу на Сихові. Візуалізація

У липні 2018 року ПП «Озерна алея» отримало містобудівні умови та обмеження на вул. Володимира Великого, 2а на «спортивно-рекреаційний комплекс із житловими одиницями, підземним паркінгом та об’єктами громадського призначення». Тоді забудовник показав проєкт 3-х секційного будинку від 10 до 14 поверхів на 190 квартир, із трирівневим паркінгом.

Натомість зараз забудовник показує абсолютно інший проект, і це не трьохсекційний будинок з різною висотою секцій, а суцільні 16 поверхів. Квартир тепер буде не 190, а 339, вказано на ЛУН

У серпні 2018 року інспектори ДАБІ скасували підприємству МУО через зонінг: територія належить до зони Г-2, де можна будувати переважно магазини, торгові комплекси та інше. А тому побудова багатоквартирного будинку суперечить генеральному плану та зонінгу.

Це рішення «Озерна алея» оскаржила в суді в травні торік. Своєю чергою ДАБІ подала апеляцію, яку й задовольнив Восьмий апеляційний адміністративний суд. Однак забудовник ще може подати апелцію у Верховний суд.

Читайте також: На вулиці Шевченка у Львові збудують апарт-готель. Візуалізація

Згідно з даними Youcontrol, «Озерна алея» належить Роману Гунькалові, Віктору Руденкові та Ользі Раврик.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!