На Київщину передали 18 модульних будинків для проживання фахівців

1226 0
Їх встановлять в Бородянці, значну частину якої зруйнували росіяни під час окупації.

18 спеціальних модульних будинків, які Закарпаття передало Київщині, прибули до місця призначення. Днями їх встановлять у Бородянці, де від рук загарбників інфраструктура постраждала найбільше. Про це повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита. 

«За рішенням колег з Київської ОВА будинки забезпечать тимчасове проживання фахівців, які проводять пошукові роботи та розбирають завали в зруйнованих рашистами населених пунктах», – наголошує він. 

Читайте також: Як виглядає розбомблена Бородянка з висоти. Відео

Нагадаємо, 7 квітня у Бородянці на Київщині з-під завалів двох будинків дістали тіла 26 загиблих лише з двох будинків. У неділю над розгромленою російськими військами Бородянкою підняли державний прапор та продовжили аварійні й пошукові роботи. Як зараз виглядає Бородянка з висоти – у відео

Як відомо, 2 квітня Київську область звільнили від окупантів. Після цього стало відомо про масові злочини проти людяності росіян щодо цивільних українців. 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!