Закордонні біометричні паспорти у Львові можна отримати за три тижні

16022 0
Львівські ЦНАПи почали отримувати закордонні біометричні паспорти термінового терміну виготовлення протягом трьох тижнів від отримання заяви.
фото: konkurent.in.ua

фото: konkurent.in.ua

Порівняно із останніми місяцями, львівські ЦНАПи почали отримувати закордонні біометричні паспорти термінового терміну виготовлення швидше. Про це в коментарі Tvoemisto.tv розповіла в.о. начальниці управління інформаційних послуг Валентина Бартошик.

«Ми спостерігаємо протягом останнього періоду зменшення терміну виготовлення термінових закордонних паспортів. Раніше вона тривала приблизно півтора місяці. Хотіли б відмітити позитив, оскільки ми почали отримувати фактично удвічі більше паспортів, ніж у минулі рази», – каже вона.

Читайте також: Безвіз без взаємності: 5 причин, чому українцям відмовляють у в’їзді до ЄС

Тим часом, за словами Валентини Бартошик, нетермінові паспорти виготовляють приблизно впродовж трьох місяців. Наразі кількість протермінованих паспортів складає приблизно дві з половиною тисячі, хоча раніше їхня кількість сягала 7 тисяч паспортів.

Додамо, що терміновий закордонний паспорт мають виготовляти за тиждень, нетерміновий – за три тижні.

Нагадаємо, львівські ЦНАПи скасували живу чергу на оформлення закордонних паспортів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!