Замість 9-поверхівки на місці недобуду на Богдана Хмельницького у Львові збудують офіси

7842 1
Висота реконструйованої споруди не має перевищувати 15,5 м.
Фото: Гаряча лінія Львова

Фото: Гаряча лінія Львова

У Львові реконструюють колишню будівлю Центру розвитку молоді на вулиці Богдана Хмельницького, 249 під адміністративно офісну споруду. Відповідні містобудівні умови та обмеження погодили на засіданні виконавчого комітету ЛМР сьогодні, 31 січня.

Читайте також: На вулиці Шевченка у Львові збудують апарт-готель. Візуалізація

Земельна ділянка площею 0,148 га належить до земель громадської забудови. Висота реконструйованої споруди не має перевищувати 15,5 м, а площа забудови – 72,06.

У 2016 році там планували збудувати 9-поверхівку з капличкою на першому поверсі. Втім через спротив мешканців, які побоювалися, що підземні роботи пошкодять сусідні будинки, будівництво зупинили, а забудовник домовився з церквою та мешканцями збудувати адмінбудівлю, добудувавши один поверх та розмістивши паркінг згори. На першому поверсі 100 кв. м віддадуть під релігійні функції.

Читайте також: На вулиці Хімічній у Львові збудують офісний центр. Візуалізація

Будівництво вестиме ТзОВ «Кристал-Медіа», яке зареєстроване у Львові. Її власниками є львів’яни Олексій Асаєвіч, Валерій Дурягін та Дмитро Марченко.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
31 Січня, 2020 12:50
666 ... по фото важко сказати , якого типу ця будівля ... чи з несучими (не плутати із нессучими) стінами , чи каркасна ... а це важливо ... от , наприклад , на Городоцькій біля "київстару" зводять житлову будівлю каркасну ... так , при закладанні-викладанні цеглою віконних проміжків і стінових площин не має жодної "перев'язки" із отим залізобетонним каркасом ... між стіновою кладкою і каркасом просто задувають оту пінку ... я не фахівець із будівництва , але ж , на мою думку , в такий спосіб зводити багатоповерхове житло ( гатять вже восьмий поверх) -- це вже не плявааще , це -- конкретний злочин ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!