Зарплата сімейного лікаря становитиме від 19-ти до 50-ти тисяч гривень

9881 3
У 2017 році в Україні має запрацювати реформа системи охорони здоров’я, відповідно до якої пацієнти укладатимуть контракти із сімейними лікарями.
фото: zmi.ck.ua

фото: zmi.ck.ua

«За місяць сімейний лікар зможе отримувати від 19-ти до 50-ти тися гривень, залежно від кількості пацієнтів, які укладуть з цим лікарем контракт», – про це Tvoemisto.tv розповів Володимир Зуб, начальник управління охорони здоров’я Львівської міської ради.

Чиновник наголосив, що один сімейний лікар працюватиме приблизно із 1500-2500 пацієнтами за рік. Нариклад, за родину з двома дітьми отримуватиме 1000 грн.

Читайте також: «Не йду до лікаря – саме минеться»: як покращити медицину у Львові

«Основне завдання сімейного лікаря – навчити запобігати захворюванням, ідентифікувати його на ранніх стадіях і, якщо вчасно не вдасться виявити, – скерувати до відповідного вужчого спеціаліста», – додав Володимир Зуб.

Підготувала Оксана Лісна


Читайте також:
19 Листопада, 2016 18:17
ser "один сімейний лікар працюватиме приблизно із 1500-2500 пацієнтами за рік"- про яку якість лікування тоді можна говорити?
18 Листопада, 2016 19:55
Оксана Пацієнт сплачуватиме податки у держбюджет. А зарплата лікарю нараховуватиметься з "національної служби здоров'я", очевидно так це називатиметься, це питання ще обговорюють
18 Листопада, 2016 19:41
Дмитрий А кто платить будет Порошенко или мы?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!