Заступником міністра енергетики призначили львів’янку Наталію Бойко

6887 0
Уряд призначив представницю Національної ради реформ 27-річну Наталію Бойко заступником міністра енергетики та вугільної промисловості з питань євроінтеграції.
фото: facebook.com/nataliya.boyko

фото: facebook.com/nataliya.boyko

Про це на своїй сторінці у Facebook написала представниця офісу віце-прем'єра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Марія Голуб.

«Напрямок, який буде курувати Наталія – це євроінтеграція», – уточнили у відділі комунікації Міненерго.

За інформацією відомства, крім вищезазначених функцій, на спеціалістку впаде також відповідальність за розробку енергетичної стратегії Міністерства.

Раніше Наталія Бойко займалася питаннями підготовкою законопроектів стосовно регулювання ринку нафти, газу та електроенергетики та займала пост головного консультанта департаменту з питань реформ Адміністрації Президента у 2015 році.

Також зазначається, що Бойко працювала консультантом і координатором проектів для міжнародних газовидобувних компаній і фінансових інститутів компанії ERM у Німеччині.

Наталія Бойко закінчила Львівський національний університет ім. Франка та Університет Гумбольдта в Берліні, де отримала юридичну освіту. Вона є донькою екс-декана юридичного факультету Львівського національного університету ім. І. Франка Бойка Андрія Михайловича.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!