Затриману на хабарі чиновницю Львівської міськради триматимуть у СІЗО з можливістю застави

3519 0
Хабарники можуть вийти з СІЗО під заставу в 192,1 та 153,8 тис. відповідно.
Фото: Нацполіція Львівщини

Фото: Нацполіція Львівщини

Затриманій на хабарі чиновниці Львівської міської ради Ілоні Мельник та її посереднику обрали запобіжний захід. Про це повідомляє департамент захисту економіки Нацполіції України.

Читайте також: У Львові з підозрою у хабарництві затримали чиновника міськради

Заступницею керівника відділу реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень управління державної реєстрації юридичного департаменту ЛМР Ілона Мельник може вийти з СІЗО за 192,1 тис. застави, а її посередник – за 153,8 тис. грн.

Обвинуваченим загрожує позбавлення волі на термін від п’яти до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

Читайте також: У Львові на хабарі зтримали керівника та юриста проектної організації

Нагадаємо, 13 серпня у Львові на хабарі 300 доларів та 2 тис. грн затримали чиновницю Львівської міської ради та її юриста-посередника. Хабарники обіцяли посприяти у прискоренні процедури державної реєстрації права власності на земельну ділянку.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!