Низка вулиць Львова сьогодні буде без води. Перелік адрес

9038 0
Води не буде на трьох львівських вулиць.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

6 жовтня у Залізничному районі Львова через перепідключення новозбудованої ділянки водопроводу на вул. Голубовича припинять подачу води упродовж дня, з 10:00 по 17:00. Про це повідомили у ЛМКП «Львівводоканал».

Без води будуть вулиці:

  • Марка Вовчка – всі будинки;
  • Одеська – всі будинки;
  • Морозенка – всі будинки.

Після завершення робіт проведуть промивку вуличної водопровідної мережі. У період промивки водопроводу можливе тимчасове погіршення якості води: забарвлення води окисом заліза (іржею), що змивається з внутрішніх стінок трубопроводів.

Зазначимо, у «Львовводоканалі» нагадують мешканцям, що інформацію про аварійне та планове вимкнення холодного та гарячого водопостачання, можна знайти за посиланням

Антоніна Костик

________________________________________________________________________

 

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!