Завтра до Львова приїде Президент Німеччини

5920 0
Німецький Президент зустрінеться з очільниками міста та області, а також зі студентами ЛНУ імені Івана Франка.
Фото: frontnews.eu

Фото: frontnews.eu

Завтра, 30 травня, з офіційним візитом до Львова приїде Президент Федеративної Республіки Німеччина Франк-Вальтер Штайнмаєр. Про це інформує прес-служба Президента України, а також інформацію про візит Tvoemisto.tv підтвердили у прес-службі ЛМР.

Читайте також: Як у Німеччині. У Львові хочуть збудувати канатну дорогу на Високий замок

За інформацією української служби Deutsche Welle, Президент Німеччнини у Львові має зустрітися з міським головою Андрієм Садовим, головою ЛОДА Олегом Синюткою та головою ЛОР Олександром Ганущиним.

Окрім цього, він зустрінеться зі студентами та викладачами Львівського національного університету імені Івана Франка. Також у нього запланована зустріч із львівськими школярами з нагоди німецько-українського року мов.

Як повідомив Tvoemisto.tv речник Патрульної поліції Львівської області Мар'ян Шпитак, за маршрутом кортежу президента планується ситуативне обмеження руху.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!