Завтра до Львова приїде Петро Порошенко. Доповнено

21282 4
Наразі не відомо, чи матиме президент офіційні заходи у Львові, крім зустрічі з виборцями.
Фото: Вікторія Ейсмунт

Фото: Вікторія Ейсмунт

Завтра, 28 березня, до Львова приїде президент України Петро Порошенко. У межах передвиборчої програми, він має зустрітися з виборцями на площі біля пам’ятника Тарасові Шевченку. Зустріч запланована на 17:30. Про це повідомили на радіо «Львівська хвиля».

Читайте також: Топ-5 відкриттів Порошенка на Львівщині. Інтерактивна мапа

Як розповіли Tvoemisto.tv у Львівській обласній державній адміністрації, перед тим Петро Порошенко з робочим візитом відвідає Стрий.

У патрульній поліції Львова Tvoemisto.tv повідомили, що інформації про можливі обмеження чи перекриття руху на проспекті Свободи через приїзд президента у правоохоронців немає.

 


Читайте також:
28 Березня, 2019 08:10
666 ... нащо отак емоційно реагувати на цю "подію" ? ... і ті , що приїздили до Львова і ті , що не приїздили -- всіх пішли ... підуть і це ... Слава Україні ! ...
27 Березня, 2019 21:26
Олена Раді нашому президенту!!!
27 Березня, 2019 21:23
Бонд 007 Бидло-свиняче!Він хоче розказати про свою славу,скільки обікрав ,де обікрав,як обікрав, і кого обікрав!
27 Березня, 2019 14:30
666 ... інспектуватиме схрон ... от скільки задницьконкретних біля себе зібрав , а прикритись все'дно виходить ... бо не слухав , що ЛЮДИ йому казали -- з гі.вна кулю не зліпиш ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!