До Львова їде Президент. У місті ситуативно перекриватимуть рух

22120 4
Порошенко планує передати військовим техніку на полігоні і провести нараду в медуніверситеті
фото: photofact.in.ua

фото: photofact.in.ua

Завтра, 6 грудня, у Львові чекають на робочий візит Президента України Петра Порошенка. Як повідомили Tvoemisto.tv у Львівській ОДА, у програму поїздки входять відвідини Яворівського полігону, де голова держави передасть військовим техніку.

Крім того, очікується, що Порошенко проведе у Львівському медичному університеті нараду щодо розвитку сільської медицини.

Читайте також: Порошенко на Львівщині відкрив новий завод концерну Nexans

З огляду на візит очільника держави, львівським водіям варто готуватися до заторів за маршрутом пересування  президентського кортежу. Як правило, на полігон президента доправляють на гелікоптері, тому на яворівській трасі затори, скоріш за все, не виникатимуть.

Натомість приїзд голови держави до медичного університету на Пекарській може викликати затори, тому радимо водіям завтра оминати дороги в цій частині міста.

За попередньою інформацією, Президент прибуде до Львова по обіді.


Читайте також:
6 Грудня, 2017 08:03
Masika Щоб здох ця тварюка бандитська!!!!Ганьба халую путінському,підстилці зековській.Слава Україні! Смерть ворогам!
6 Грудня, 2017 01:45
jon Якого Х..я він там згубив, імпічмент су..ра...
6 Грудня, 2017 01:11
Володя Нащо він нам тут здався? якого біса він тут забув? Бісовська нечисть най сидить в своєму Кийові. Щоб тебе у Львові діарея вхопила і не відпускала ... Мразюка
5 Грудня, 2017 20:00
Маша Для чого їде порошенко до Львова пройшов процес оскотинювання олігархату і він цьому сприяв як він в очі буде дивитись народу який в нього повірив а він опустився до злочинця який обкрадає власний народ
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!