Завтра Львів попрощається з Героєм Назаром Яцківим

1831 0
Поховають Героя у селі Куличків Червоноградського району Львівської області.
Фото умовне / Твоє місто

Фото умовне / Твоє місто

У вівторок, 30 травня, Львів попрощається з Героєм Назаром Яцківим, який захищав Україну від російських окупантів. Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. 

Назар Яцків (13.09.1988-26.05.2023) Уродженець міста Червоноград Львівської області.

Навчався у Гімназії №3 Червоноградської міської ради Львівської області. Здобував освіту у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності.

Після завершення навчання протягом 3 років проходив службу у сфері цивільного захисту у Кропивницькому. Повернувшись на Львівщину, працював начальником караулу Державного пожежно-рятувального посту-56 у Судовій Вишні. Згодом займався підприємницькою діяльністю у сфері торгівлі.

У вільний час захоплювався рибальством та їздою на мотоциклах.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини до лав 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. Під час виконання бойових завдань на східному напрямку був тяжко поранений.

У Назара Яцківа залишилися 9-річна донька, батьки, брат, колишня дружина, теща, рідні та інші близькі.

______________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!