Завтра назвуть львів’янина року. Хто лідирує

4455 0
Завтра, 5-го травня, на Урочистій сесії ЛМР буде оголошено переможця в номінації «Львів’янин року».
фото: c.o0bg.com

фото: c.o0bg.com

Голосування стартувало 4-го квітня, і вже завтра стане відомо, хто переміг. Зараз у голосуванні лідирує юна львівська гімнастка Погранична Христина. За неї проголосувало 61,3% львів’ян. На другому місці – мама-вихователь дитячого будинку сімейного типу Долгова Катерина Валеріївна. Її підтримало 33,7% жителів міста. 5% львів’ян проголосували за суддю Галицького районного суду м. Львова Мисько Христину Мирославівну. 

 

Читайте також: Завтра Львів починає святкувати День міста. Оновлена програма

Також містяни могли проголосувати за одного з кандидатів у номінаціях «Почесний громадянин міста» та «Шляхетна львівська родина».

Нагородження найдостойніших традиційно відбувається до Дня міста у Львові під час урочистої сесії.

Довідка. 

Христина Погранична представниця юніорської збірної України з художньої гімнастики завоювала чотири золоті нагороди на міжнародному турнірі з художньої гімнастики Miss Valentine 2017 в Тарту (Естонія).

Львів’янка стала найкращою серед усіх юніорок турніру у багатоборстві, впевнено обійшовши сильну і старшу за віком суперницю з Росії, і пройшла у три фінали з першим кваліфікаційним результатом.

За чудово виконану фінальну вправу з обручем Христина Погранична отримала надзвичайно високу оцінку 16,900 бали, що стало не тільки новим досягненням львів’янки, а і рекордом для українських юніорок.

Запальні й технічно складні булави підкорили зал – львівська грація отримала високі 16,150 бали. За феєрично виконану фінальну вправу зі стрічкою під сучасний хіт  Rag’n’Bone Man «Human» львів’янка отримала високі 15,400 бали.

Із міжнародного турніру Miss Valentine 2017 представниці збірної України привезли дев’ять золотих медалей, чотири з яких виборола Христина Погранична.

Читайте також: Львів посів 9-те місце в рейтингу міст України

Мисько Христина упродовж 2016-го року за місцем своєї основної роботи в Галицькому районному суді м. Львова неупереджено, самостійно і незалежно, без порушень судійської етики розглядала справи, в тому числі і кримінальні.

Христина Мисько народилася у 1979 р. м. Львів-Винники. В 1996 р. закінчила СШ № 29, 2001 р. – Львівський національний університет ім. І. Франка, юридичний факультет.

Працювала в Сихівському районному суді м. Львова помічником судді. З 2012 року і до сьогодні – суддя Галицького районного суду м.Львова.

Долгова Катерина, народилася 11.03.1976 р. у с. Страдч Яворівського району Львівської області.

1998-2002 рр. навчалася у Львівській Богословській Академії, отримала диплом бакалавра з катехитики.

2005-2010 рр. навчалася у Тернопільському національному університеті ім. В. Гнатюка, за спеціальністю – вчитель історії та права.

1998-2008 рр. займалася просвітницько-катехитичною діяльністю у м.Бібрка в  церкві Покрови (катехизація дітей).

У ТБФ «Карітас» була координатором проекту «одноразова допомога», де проводила заняття з кризовими сім’ями, організовувала табори для дітей-сиріт та дітей з кризових сімей.

Біля чотирьох років працювала вихователем, заступником директора та директором сиротинця «Пресвята родина» в с. Петрики Тернопільської обл.

В 2012 р. створила прийомну сім’ю, в якій виховувалось троє дітей-сиріт (родинна група).

З 2014 р. є мамою-вихователькою дитячого будинку сімейного типу, в якому проживає та виховується десять дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

На звання «Почесний громадянин міста» претендують: Коваль Омелян Васильович, Криса Олег Васильович, Маринович Мирослав Франкович, Пилипенко Олег Владиславович, Резвий Павло Дмитрович.

На звання «Шляхетна львівська родина»: подружжя Савельєвих, родина Жеплинських, родина Федиків, родина Шпіцерів.

Опублікувала Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!