Завтра стартує фестиваль музики у старому Львові

2496 0
Фестиваль триватиме з 15 по 31 серпня у Львові та Кракові. Це вперше, коли захід проходитиме у двох містах одночасно. Усі концерти відбуватимуться у історичних та архітектурних пам'ятках міст.
Фото: lviv.travel

Фото: lviv.travel

Ідея проведення україно-польського фестивалю – ''Музика у старому Львові та Кракові'' належить народному артисту України Сергію Бурку та засновнику польського фестивалю ''Музика в старому Кракові'' Станіславу Галонському.

Фестиваль розпочнеться 15 серпня о 20:00 у Храмі Святих Верховних Апостолів Петра і Павла, що на вул Театральній, 11. На його відкритті зіграє Академічний камерний оркестр “Віртуози Львова”, а також флейтяри із Польщі. Під час виступів виконуватимуть твори Моцарта, Баха, Скорика та інші.

Другий день фестивалю, 16 серпня, пройде під назвою “Молоді таланти”. У Великому залі Львівської національної музичної академії ім. М. Лисенка, вул. Нижанківського, 5  зіграє фортепіанне тріо CAMINO.

Третій день, 17 серпня, називатиметься “Музика Вавеля” у Костелі святої Марії Магдалини, на вул. Бандери,8. Музиканти гратимуть музику Вавельської катедри XVII – XVIIІ ст.

22 та 29 серпня пройде під назвою “Вперше у Львові”. На фестиваль приїдуить виконавці із Англії, Швейцарії, США та Польщі.

23 серпня “Віртуози Львова” та Камерний хор “Глорія” виконуватимуть твори Моцарта.

30 серпня  музиканти презентують оперу “Сокіл” у Італьйському дворику, на пл. Ринок, 6.

31 серпня буде закриття фестивалю під назвою “Requiem” у Архикатедральному соборі святого Юра, що на пл. Святого Юра,5. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!