Завтра у Львові відбудеться Свято наливок. Як долучитись?

3167 0
У неділю, 13 вересня, у Львові вже вдруге відбудеться Міське свято наливок та настоянок, організоване Клубом галицької кухні та Музеєм ідей. Львів’яни можуть долучатись і як спостерігачі, і як учасники.
фото: news.vash.ua, www.032.ua, lviv.vgorode.ua, kumpelgroup.com

фото: news.vash.ua, www.032.ua, lviv.vgorode.ua, kumpelgroup.com

Вхід на Свято безкоштовний. Відбуватиметься воно з 13:00 у подвір’ї Музею ідей. Оскільки Свято приурочене до Форуму видавців, то у журі конкурсу – відомі письменники і журналісти, адже він приурочений до Форуму видавців у Львові. Серед них – Віктор Неборак, Ігор Лильо, Олег Онисько, Ірина Сандуляк, Роман Шмідт. Ведучим свята буде Володимир Беглов.

Також під час свята буде запрезентовано нову книгу про історію львівської горілки. Цього року вирішили розділити аматорів та рестораторів у різні категорії. Аматори отримають честь, славу і грошові призи, ресторатори  –  честь, славу і гарні відзнаки, –  інформують організатори.

Учасники можуть зголошуватися на участь електронною поштою [email protected] (прохання вказати «Конкурс наливок» у назві листа). «Для участі потрібно зголоситися, а в день свята взяти з собою щонайменше 1 літр кожної наливки, яку хочете виставити на конкурс, і бути готовим провести наступні пів дня в гарній компанії» –  повідомляють організатори. Максимальна кількість –  необмежена. Що більшу кількість однієї наливки чи настоянки ввізьмете з собою –  то більше шансів на приз глядацьких симпатій.

Ціна входу для глядачів-дегустаторів необмежена. Кидаєте в скриньку хто скільки забажає, гроші підуть на ліки для українських вояків.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!