Завтра у Львові відкриють для проїзду відремонтовану ділянку Наукової

3725 0
Ідеться про відтинок від вул. Стрийської до вул. Тролейбусної.
Фото: Lembergnews

Фото: Lembergnews

Завтра, 15 серпня, у Львові відкриють після ремонту ділянку вул. Наукової, що закрили на ремонт 22 липня. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

На ділянці від вул. Стрийської до вул. Тролейбусної зробили ремонт методом холодного ресайклінгу. Роботи вартістю в 11,5 млн грн виконало ТОВ «Автомагістраль Південь».

Читайте також: Які вулиці Львова влітку закрили на ремонт. Перелік, схеми об'їзду та коли відновлять

«Коли ми почали готувати технічне завдання на тендер, то з’ясували, що на цій ділянці вулиці в неналежному стані є основа дороги. Тому вирішили застосувати технологію регенерації покриття. Тобто старе покриття перемелюється і за допомогою машини рециклера воно змішується з цементом, бітумом і перетворюється в надійну основу, на яку потім наноситься верхній шар покриття», – говорить голова Франківської районної адміністрації Орест Тимчишин.

 Окрім регенерації дорожнього покриття, на цій ділянці Наукової, серед іншого, замінили бордюри і встановили додатковий дощоприймач.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!