Завтра відбудеться ЗНО з української мови та літератури. Про що варто пам'ятати

2537 0
Початок – об 11:00.
Фото: Тарас Бабенчук/Твоє місто

Фото: Тарас Бабенчук/Твоє місто

25 червня в Україні стартувала основна сесія ЗНО – тоді абітурієнти пройшли тестування з математики. А вже завтра, 30 червня, відбудеться тестування з української мови та літератури.

Початок тестування – об 11 годині. Та для уникнення скупчень біля входу до пункту тестування пускати учасників почнуть з 9:50. У запрошенні-перепустці кожного учасника зазначили проміжок часу, протягом якого йому рекомендують прибути до пункту тестування і пройти процедуру допуску. Перед входом до пункту тестування учасникам вимірятимуть температуру тіла та перевірять, чи є ознаки респіраторного захворювання.

Читайте також: Коли проведуть ЗНО-2020. Дати і предмети

Для входу в пункт тестування учасник/учасниця має обов’язково подати три документи:

  • оригінал Сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання;
  • паспорт або інший документ, серію (за наявності) та номер якого зазначено у Сертифікаті;
  • запрошення-перепустку для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні, яке учасники мають самостійно роздрукувати з інформаційної сторінки.

Учасника або учасницю ЗНО не допустять до пункту у разі:

  • непред’явлення Сертифіката; документа, що посвідчує особу; нотаріально засвідченого перекладу українською мовою документа (для осіб, які пред’являють документ, оформлений іноземною мовою);
  • запізнення.

Нагадаємо, що незважаючи на скасування державної підсумкової атестації для учнів і студентів, які здобувають повну загальну середню освіту, зовнішнє незалежне оцінювання є обов'язковим для усіх абітурієнтів, які мають намір вступати до закладів вищої освіти.

ТЕГИ: ЗНО, ЗНО-2020

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!