Збірна України поступилася у чвертьфіналі Євро-2020 Англії з рахунком 0:4

1824 0
Збірна Англії забила чотири голи у ворота збірної України.
Фото: football.com/ua

Фото: football.com/ua

Сьогодні, 3 липня, збірна України зустрілась із збірною Англії. У чвертьфіналі Євро-2020 українська збірна на чолі із Андрієм Шевченком поступилася збірній Англії з рахунком 0:4, тим самим дозволивши англійцям пройти до півфіналу чемпіонату.

На четвертій хвилині зустрічі Україна – Англія англійці відкрили рахунок завдяки голу Гаррі Кейна. Форвард англійців зіграв на випередження у штрафному і з близької дистанції переграв Бущана, а Кейн втік від Кривцова.

Далі команда Андрія Шевченка намагалася атакувати, проте на початку другого тайму, на 46 хвилині, Гаррі Магуайер забив 2-ий гол у ворота Бущана після подачі Шоу зі штрафного.

Читайте також: Стали відомі всі чвертьфіналісти Євро-2020. Розклад матчів

Автором третього голу став Гаррі Кей – форвард зробив навіс, вдаривши головою. Після потужного удару Кейна на 63-й хвилині матчу у ворота збірної України прилетів 4 гол. Його автором став Джордан Хендерсон, який переправив м'яч з кутової подачі головою в сітку.

Англія зіграє у півфіналі з Данією 7 липня в Лондоні.
 

Нагадаємо, 29 червня збірна України зіграла матч 1/8 фіналу Євро-2020 зі Швецією. Команда Шевченка в овертаймі вирвала перемогу, перемігши з рахунком 2:1. Відтак, українці пробилися у чвертьфінал.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!