Збірна України з футболу зіграє у Львові напередодні Євро-2020

4914 0
Це буде товариська зустріч з Ізраїлем.
Фото: ZIK

Фото: ZIK

Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко повідомляє, що українська збірна перед Євро-2020 проведе три товариські матчі, один з яких відбудеться у Львові.

«Окрім виїзних матчів із Польщею й Францією, наша національна збірна проведе ще три товариські зустрічі. І всі три гри головна футбольна команда проведе вдома», – каже Андрій Павелко.

Це будуть матчі зі збірними Кіпру (26 травня), Північної Ірландії (2 червня) та Ізраїлю (7 червня). Українська Асоціація футболу пропонує, щоб ці матчі відбулись, відповідно, у Харкові, Києві та Львові. Попередньо цю пропозицію погодив головний тренер національної збірної Андрій Шевченко.

Читайте також: Молодіжна збірна України зіграє на «Арені Львів»

«Таким чином, ці три матчі відбудуться на Сході, в Центрі та на Заході України. Отже, вболівальники з усіх регіонів матимуть можливість зарядити своїми емоціями головну команду напередодні вирішального турніру. І взагалі, це символічно, адже футбол останнім часом — це те, що об’єднує нашу країну й дарує позитивні емоції мільйонам уболівальників», – каже Андрій Павелко.

Нагадаємо, футбольний чемпіонат Євро-2020 стартує 12 червня. А Україна зіграє свій перший матч зі збірною Нідерландів 14 червня в Амстердамі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!