Жовто-синя вечірка у Львові – патріотизм це модно

3182 0
Вчора, 15 серпня, у Львові відбулась вечірка BLUE & YELLOW Fryday Lviv. Цього разу учасники Fryday зібрались у так званому форматі "Afterwork", тож дрес-код був відповідним - одяг у жовто-блакитних тонах та патріотичні мотиви. Окрім традиційного спілкування, учасники мали й благодійну мету — тут збирали кошти на облаштування операційної у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону.

Загальна вартість проекту 2,5 млн грн. Всі зібрані на вечірці кошти організатори обіцяють передати у Фонд Гарнізонного храму свв. апп. Петра і Павла.

Для гостей грав гурт Rockoco, у програмі була лотерея з масою подарунків, у арт-зоні кожен міг намалювати патріотичну картину, а жінки мали змогу оглянути та приміряти вишукані прикраси з бісеру.

Довідка:

Fryday – це клуб для професіоналів, який організовує соціальні та бізнесові події в Східній Європі та Центральній Азії. На даний час клуб активно діє в Вірменії, Білорусі, Болгарії, Чехії, Грузії, Казахстані, Латвії, Литві, Молдові, Польщі, Румунії, Росії та Україні. Спільнота Fryday складається з космополітів професіоналів, власників бізнесу, урядових чиновників та медіапредставників. Мета спільноти Fryday — допомогти людям налагодити контакти між собою та обмінятись ідеями. З липня 2012 року спільнота Fryday працює і у Львові.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!