Зі Львівщини до Німеччини відправили двох гімалайських ведмедиць

1135 0
Це дві дівчинки, які народилися в Подільському зоопарку, що у Вінниці.
Фото: Львівська митниця

Фото: Львівська митниця

Сьогодні, 21 березня, працівники Львівської митниці оформили двох гімалайських ведмедів – Пушинку та Умку. Медведиць перевозять до Німеччини на постійне проживання. Про це повідомили у Львівській митниці.

Це дві дівчинки, які народилися в Подільському зоопарку, що у Вінниці. На жаль, у воєнний час тварини змушені покидати Україну і їхати до Німеччину, щоб в спокої дати здорове потомство. Працівники митного поста «Львів-південний» зазначають, що 1 квітня Умка святкуватиме свій день народження.

Відомо, що ведмедиці перетинають кордон зі справжніми українськими паспортами, де вказано не лише календар щеплень, але й певні особливості.  Наприклад, вміння чудово лазити по деревах, знаходити укриття в дуплі, застеляти його листям і впадати у сплячку.

Читайте також: У Львівському еколого-натуралістичному центрі оселилися дикобрази

Нагадаємо, що зоозахисники евакуювали з Київщини двох левів, які знаходяться у важкому фізичному стані. Їх доставили до Центру порятунку диких тварин Наталії Попової та UAnimals.
Фото Львівської митниці

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!