Зі Львова до Бердянська запускають щоденний потяг

1418 0
«Укрзалізниця» додає ще один рейс і відкриває продаж квитків на щоденний поїзд сполученням Львів – Новоолексіївка – Бердянськ.
Фото:grand-ukraine.com.ua

Фото:grand-ukraine.com.ua

Зі Львова до Бердянська влітку щодень курсуватимуть поїзди. «Укрзалізниця» додає ще один рейс, відкриває продаж квитків на щоденний поїзд сполученням Львів – Новоолексіївка – Бердянськ. Про це йдеться на сайті «Укрзалізниці»

Перший рейс відбудеться у п’ятницю, 11 червня. Зі Львова потяг відправиться о 10:55, наступного дня об 11:35 він прибуде до Новоолексіївки, а о 13:00 до Бердянська. Квиток у купе коштує майже 500 гривень,  у плацкарті – 292 грн.

Додамо, Бердянськ — це курортне місто обласного значення в Україні, на півдні Запорізької області, на північному узбережжі Азовського моря. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!