Зі Львова до Греції. Львівський аеропорт відкриває нові рейси. Розклад. Ціни

12012 0
Рейси виконуватимуть раз на 10 днів до двох аеропортів Греції.
Фото: cloudfront.net

Фото: cloudfront.net

30 травня авіакомпанія Ellinair відкриває прямі рейси зі Львова до міст Греції — Салоніки та Іракліон. Про це інформує прес-служба львівського аеропорту у Facebook.

Рейси між Львовом та Салоніками виконуватимуть з 30 травня раз на десять днів. Із 8 червня зі Львова відкриють пряме сполучення з Іракліоном — рейси, на яких також літатимуть раз на 10 днів. 

Читайте також: Wizz Air запускає прямий рейс Львів — Лондон. Вартість

Вартість квитків у обидві сторони стартує від 6450 (200 євро). Польоти здійснюватимуть літаки Airbus 319 та Boeing 737-400.

Авіакомпанія забезпечує безкоштовне перевезення багажу вагою до 20 кг та ручної поклажі до 8 кг. Крім цього, пасажирам анонсують безкоштовне харчування.

Нагадаємо, перший рейс у межах літньої навігації з Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького до Салоніки полетів 2015 року


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!