Зі Львова до Мукачева планують збудувати нову дорогу. Оновлено

23664 6
Нова автомагістраль дасть змогу доїхати зі Львова до Мукачева за півтори години замість нинішніх трьох з половиною.
Фото: Укравтодор

Фото: Укравтодор

Зі Львова до Мукачева та Ужгорода планують збудувати нову автомагістраль із відгалуженням до угорського кордону. По це повідомляє прес-служба «Укравтодору».

Читайте також: На трасі Мукачево – Львів збудують нову транспортну розв’язку

Попередньо надати грант для виготовлення техніко-економічного обґрунтування погодився ЄБРР. Нова автомагістраль дасть змогу доїхати зі Львова до Мукачева за півтори години замість нинішніх трьох з половиною. Максимально дозволена швидкість руху – 130 км/год.

Дорогу поєднають із угорською автомагістраллю М3 через КПП «Дийда» і словацькою D1 через КПП «Ужгород». 

Читайте також: На яких дорогах Львівщини відремонтують ями. Інтерактивна мапа

Додамо, що нині Львів та Мукачево з’єднує траса, яка проходить через Стрий, Сколе, Нижні Ворота.


Читайте також:
17 Квітня, 2019 11:53
Ruslan Він гори розсунить і зробить рівнину повний дебіл обнюханий кокоїном
14 Квітня, 2019 12:26
Андрій Автор явний неук у географії
14 Квітня, 2019 04:51
Віталій Це просто шоб вас затянути заголовком, і ви принесли пару комійок сайту. Сама інфа ідіотизм. Сайт цей такий як і стаття
13 Квітня, 2019 21:57
Artur Стаття про ніщо. Ок, текст за рекламу це дешево, я не прошу ходити робити інтерв'ю, нарисувати карт і т.п., але хоч посилання на першоджерело, а там може щось знайду...
13 Квітня, 2019 12:02
Назар Таке відчуття що автор тексту хворіє просторовим ідіотизмом або просто кажучи "дурень" . Абсолютно згоден з попереднім коментарем.
12 Квітня, 2019 18:10
Анатолій Першочергово варто зазначити про дорогу М-06, яка поєднує Львів та Мукачево, а не Н-09, якою будь-яка адекватна людина для подорожі між цими двома містами не користуватиметься. Це вдвічі-втричі довше.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!