Зі Львова може літати іспанський лоукостер

3856 0
Керівниця львівського аеропорту Тетяна Романовська розповіла про співпрацю з європейськими лоукостерами.
Фото: lookoutmagazine.es

Фото: lookoutmagazine.es

Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького веде перемовини з іспанською авіакомпанією Vueling. Про це інформує ЦТС із посиланням на керівницю львівського летовища Тетяну Романовську.

«Поки що ми маємо три напрямки, які відкриває Wizz Air, і тому фактично інші лоукости будуть дивитися, як працюють вони. Зокрема EasyJet обслуговує переважно англійський ринок, на який якраз виходить Wizz Air. Eurowings — німецький лоукост. Але Дортмунд і Берлін вже також зайняті Wizz Air. Щодо Іспанії, то тут вільніше. І ми ведемо переговори Vueling», — розповіла про співпрацю з європейськими лоукостерами Тетяна Романовська.

Крім цього, керівниця львівського аеропорту повідомила, що авіакомпанія Qatar Airways також зацікавилася аеропортом «Львів» та приїде оглядати інфраструктуру летовища після потепління.

Читайте також: Ryanair офіційно зайшов в Україну. Розклад маршрутів, ціни

Авіакомпанія Vueling на українському ринку наразі виконує прямі рейси з київського аеропорту Жуляни до Барселони та Риму. За дослідженнями, лоукостер вважають одним із найбезпечніших авіаперевізників світу. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!