Зі Львова можуть запустити авіарейс до Амстердама

4586 0
Львівський аеропорт веде переговори з голландською авіакомпанією.
Фото: costablancaclub.com

Фото: costablancaclub.com

Голландська авіакомпанія KLM звернулась до адміністрації Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького з ініціативою відкрити рейс Львів – Амстердам. Про це у інтерв’ю виданню «У відпустку» розповіла директорка львівського аеропорту Тетяна Романовська.

Читайте також: За рік Львівський аеропорт перевіз півтора мільйони пасажирів

«Я веду перемовини з KLM про відкриття рейсу зі Львова в Амстердам, аби авіаперевізники звідти перевозили наших пасажирів у Америку. На одній із нещодавніх конференцій сам KLM запропонував нам провести переговори, а не ми», – сказала Тетяна Романовська.

Втім, за її словами, нині проблема у тому, що цій авіакомпанії не вистачає слотів у аеропорту Амстердама. Також львівський аеропорт домовляється з американськими авіакомпаніями, але поки що перевізники не впевнені у вигідності такого сполучення.

«В одній із американських компаній – Delta – нам сказали, аби ми спершу почали співпрацювати з KLM та Амстердамом, а потім вони визначать, чи потрібен Львову прямий рейс. Я думаю, що з KLM щось вийде», – додала очільниця львівського аеропорту.

Читайте також: Влітку зі Львова можуть відкрити авіарейс до столиці Катару

Нагадаємо, зі Львова можуть запустити прямий авіарейс до столиці Угорщини – Будапешта.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!