Зі Львова стартували прямі авіарейси до Греції. Розклад, ціни

3700 1
Вартість квитків стартує від 200 євро в один бік.
Фото: cloudfront.net

Фото: cloudfront.net

Від сьогодні, 30 травня, авіакомпанія Ellinair відкрила прямі рейси зі Львова до грецького міста Салоніки. Зокрема, о 2:04 літак із Салонік прибув до Львова, а о 4:30 відправився у зворотному напрямку.

Читайте також: Зі Львова планують відкрити прямий рейс до Нью-Йорка

Рейси виконуватиме Airbus A319 раз на десять днів. Вартість на чартери стартує від 200 євро в один бік. Додамо, що з 8 червня Ellinair літатиме також до міста Іракліон, що на острові Крит. Рейси також виконуватимуть раз на 10 днів. 

Авіакомпанія забезпечує безкоштовне перевезення багажу вагою до 20 кг та ручної поклажі до 8 кг. Крім цього, пасажирам анонсують безкоштовне харчування.

Читайте також: Wizz Air запускає прямий рейс Львів — Лондон. Вартість

Нагадаємо, перший рейс у межах літньої навігації з Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького до Салоніки полетів 2015 року

 

 


Читайте також:
30 Травня, 2018 12:27
Ярослав Доброго дня , а коли будуть рейси на Ларнаку ????
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!