Зі Львові відновили авіарейси до чотирьох країн. Перелік, розклад

11603 0
Рейси до країн Європи виконали авіакомпанії WizzAir та SkyUp.
фото пресслужби львівського аеропорту

фото пресслужби львівського аеропорту

Зі Львова відновили рейси до Мілана, Парижа, Братислави та Пардубіце. Про це повідомляє пресслужба Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького.

Сьогодні рейси до країн Європи виконали авіакомпанії WizzAir та SkyUp.

Зі Львова до Мілана вони відбуваються з 19 грудня, по вівторках та суботах. До Братислави можна полетіти 22, 25 грудня, а також 1, 5, 9, 12 та 16 січня. Зі Львова до Пардубіце – з 22 грудня лише по вівторках. Рейс від SkyUp Airlines Львів – Париж Бове доступний також від сьогодні. Він виконуватиметься двічі на тиждень, по вівторках та пятницях.  

Читайте також: Куди можна полетіти зі Львова взимку. Перелік та розклад усіх авіарейсів

Додамо, що напередодні угорська лоукост-компанія WizzAir відновила авіарейс Львів – Ґданськ – Львів. Із Ґданська літак вилітатиме о 13:05 і приземлятиметься до Львова о 14:30. Зі Львова виліт запланований о 15:05, а приліт до Ґданська о 16:30.

Нагадаємо, Європейський Союз ще не відкрив кордони для всіх українців. Потрапити туд можна лише окремим категоріям громадян (для роботи, навчання тощо). Відкриті для українців кордони можна переглянути на інтерактивній мапі МЗС, що періодично оновлюється.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!