Обрати сімейного лікаря і підписати декларацію можна у мобільному додатку

3860 0
З допомогою додатку також можна знайти лікаря за спеціалізацією, записатись на прийом, знайти ліки у найближчих аптеках.
Фото: ROBIN WORRALL

Фото: ROBIN WORRALL

Тепер можна дистанційно підписати декларацію із сімейним лікарем. В Україні запустили безкоштовний мобільний додаток Helsi для пошуку лікаря, запису на прийом та із можливістю заповнити декларацію.

Пошук здійснюється за районом проживання, кількістю укладених декларацій, віковими категоріями пацієнтів, типом клініки, стажем роботи лікаря, його рейтингом або кваліфікацією.

Додаток доступний для завантаження на iOS та Android.

Читайте також: Що для львів’ян зміниться з 1 грудня

У майбутньому у додатку з'явиться можливість отримувати телемедичні консультації. Через відеозв’язок пацієнт зможе отримати лікарську консультацію, продемонструвати симптоми, розповісти про перебіг хвороби та отримати якісний висновок. Також, згодом стане доступним перегляд результатів прийому: пацієнт після відвідування лікаря зможе переглянути діагноз, призначене лікування, виписані рецепти та направлення.

Нагадаємо, якщо у вас немає сімейного лікаря, із запитаннями можна телефонувати у цілодобовий контакт-центр Міністерство охорони здоров'я. За номером телефону 0 800 60 20 19 можна звертатися з питаннями щодо Covid-19.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!