Зоологічний музей львівського університету відкриють для відвідувачів. Деталі

9779 0
Окрім огляду експозиції, науковці запропонують гостям цікаві лекції.

10 листопада з 12:00 до 15:00 у Львові розпочнуться «Дні науки», приурочені до Всесвітнього дня науки в ім’я миру та розвитку. З цієї нагоди для відвідувачів відкриють зоологічний музей біологічного факультету Львівського університету імені Івана Франка (вул. Грушевського, 4).

Зоологічний музей ЛНУ – один з найстаріших університетських музеїв Європи. Тут зібрана велика колекція, що розказує, серед іншого, про рідкісні та зниклі види.

Читайте також: Морський ангел і морська корова у Львові: фотоекскурсія до зоомузею

Окрім огляду експозиції, працівники музею пропонують відвідати лекцію «Найдивовижніші комахи світу» і лекцію з демонстрацією «Цікаві "не цікаві" нематоди».

У цей день заходи організовують також Лабораторія обміну речовин імені Гжицького, Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького та Інститут біології тварин НААН. Під час лекцій та демонстрацій можна буде поспілкуватися з українськими дослідниками та отримати від них ґрунтовні відповіді на свої запитання. Детальніше про заходи можна дізнатись на сторінці «Дні науки» у Facebook.

Читайте також: Ходіть в музеї - там не страшно. Як музеям стати дружніми для дітей

Мета «Днів науки» – демонструвати досягнення науки у світі загалом і в Україні зокрема, пропагувати науковий світогляд, поглиблювати зв’язки між науковою спільнотою та громадськістю. Програма «Днів науки» розрахована на найширшу аудиторію. Всі заходи є безкоштовними. «Дні науки» – проект, започаткований молодими вченими НАН України.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!