Зоозахисники знову пікетуватимуть цирк у Львові

1658 0
Кілька тижнів тому під час аналогічного пікету відбулися сутички і поліція затримала кількох осіб.
Фото: Екологічна платформа

Фото: Екологічна платформа

Екологічні активісти сьогодні знову проведуть пікет вистави цирку «Континенталь»  на знак протесту проти використання тварин у циркових виставах. Про це йдеться у повідомленні на сторінці організації «Екологічна платформа» у соцмережі «Фейсбук». Початок акції в 11.30.

Читайте також: Під час пікету біля львівського цирку сталися сутички, є затримані. Фото, відео

Зоозахисники вважають, що задля циркових вистав тварин «утримують в неволі, заради якої до них застосовують садистські методи дресури, заради якої їх психіку калічать самотністю, побоями і голодом». 
«Це жорстоко і вбого, і таким розвагам не місце у 21 столітті. Тому ми закликаємо всіх бойкотувати жорстокі вистави у Львівському цирку», -- вказано у повідомленні.

Нагадаємо, 28 січня під час аналогічного пікету сталися сутички з поліцією, невідомі кинули кілька димових шашок. Кількох осіб поліція затримала і доправила їх до відділків для з’ясування осіб. Також поліція виявила в учасників акції металеві прути.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!