Зросла кількість загиблих внаслідок ракетного удару по Вінниці

1602 0
Четверо людей залишаються в розшуку.
Наслідки ракетного удару росіян по Вінниці 14 липня / Фото: ДСНС

Наслідки ракетного удару росіян по Вінниці 14 липня / Фото: ДСНС

У Вінниці зросла кількість жертв внаслідок ракетного удару росіян 14 липня. Так, станом на сьогодні загальна кількість загиблих становить 24 людини. Про це повідомив голова Вінницької ОВА Сергій Борзов.

«24 загиблих… На жаль, ще одна жінка померла сьогодні в лікарні - 85% опіків. Продовжують лікування 68 постраждалих, серед яких 4 дітей. 4 залишаються в розшуку зниклих безвісти…», – написав він. 

Читайте також: Всіх винних притягнуть до відповідальності. ЄС відреагував на ракетний удар росіян по Вінниці

Нагадаємо, що 14 липня, російські війська завдали удару по цивільній будівлі та культурному центрі у місті Вінниці. Внаслідок ракетного удару загинули понад 20 людей, зокрема, загинули 4-річна дівчинка та двоє хлопчиків, ще четверо дітей отримали поранення.  Багато людей перебувають у важкому стані. 

Пізніше у Європейському союзі заявили, що усіх винних у варварському обстрілі Вінниці та вбивствах мирного населення в інших містах притягнуть до відповідальності.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!