Звідки приїде головна новорічна ялинка Львова. Оновлено

5406 1
Висота ялинки, що встановлять на площі перед Оперним театром, сягатиме 20 метрів, а прикрашена вона буде в теплому жовтому кольорі.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

Цьогоріч ялинку Львову знову подарували мешканці Брюхович, розповіла під час брифінгу директорка департаменту розвитку ЛМР Наталія Бунда. За її словами, вчора ялинку оглянули на місці перед тим, як везти до Львова.

Читайте також: Чи варто збирати гроші на подарунки до свята Миколая?

«Ялинка направду дуже гарна. Її висота сягає 20 метрів. Ми раді, що дарувати містові ялинку вже стає традицією для людей. Відповідно, гроші ми витратимо лише на прикрашання ялинки», – каже Наталія Бунда.

Головну міську ялинку почнуть встановлювати 11 грудня, 13 грудня – її прикрашатимуть.

«Перш за все, буде ілюмінація. Також будуть яворівські іграшки. Ялинка буде в теплому жовтому кольорі. Ми хочемо, щоб все було максимально просто та елегантно», – розповідає чиновниця.

Читайте також: Скільки українці відпочиватимуть у грудні. Перелік вихідних

Відкриють міську ялинку 18 грудня о 18:30. Під час відкриття львівські пластуни передадуть міському голові Львова вифлеємський вогонь миру. Після цього на ковзанці на площі Ринок відбудеться льодове шоу.

Окрім цього, цьогоріч по-новому виглядатиме і різдвяний ярмарок. По-перше, розповіла арт-директорка компанії «Львівські ярмарки», ярмарок відбуватиметься у трьох локаціях: на площі Ринок, на проспекті Свободи та на площі перед центром Олександра Довженка на Сихові. По-друге, будиночки ярмарку будуть новими, їх розфарбували у пастельний молочний колір. А по-третє, проспект Свободи прикрасять півметровими різдвяними павуками, що спеціально виготовили в Косові.

Оновлено. 7 грудня у прес-службі Львівської міської ради повідомили, що ялинку Львову подарують мешканці села Буда з Яворівщини.

Долучайтеся до нашого Telegram-каналу та спільноти у Facebook.


Читайте також:
5 Грудня, 2018 21:27
Іра Не навиджу павуків!!!!!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!