«Російський ведмідь», наче прокажений, повинен бути ізольований

1742 0
Сила, яка об’єднує український народ – це любов – до близьких, рідної землі та незалежної держави. Саме це почуття штовхає тисячі людей ставати на захист своєї держави.
Фото: Getty Images/Global Images Ukraine

Фото: Getty Images/Global Images Ukraine

Репутація "сильного та грізного" світового гравця в цей момент руйнується силами Збройних Сил України та територіальної оборони, і цей маркер #цинічноговбивці буде нанесений на Російську Федерацію на роки, переконаний керуючий партнер ТОВ «Юридична компанія «Ейч.Ді.Партнерз» Володимир Глащенков.

Читайте також: «Відбувся справжній злам. Війна стала Європейською», – Олексій Резніков

За хвилюваннями та логічними побоюваннями останньої доби важливо знайти час, щоб навести "різкість" та побачити глобальну тектонічну зміну на карті планети Земля, яка проходить зараз в Україні.

Так, народ України не лише випалює землю під ногами російських окупаційних військ, які прийшли знищити нашу державу, ми не тільки #чинимоспротив – ми змінюємо світовий ландшафт на найближче десятиліття.

Уже усі розуміють та бачать – аналітичні прорахунки російського керівництва колосальні, не розуміння ними ситуації та можливих моделей розвитку подій підтверджує той факт, що прийняття усіх рішень здійснюється дуже вузьким колом некомпетентних керівників.

Усе це призведе до руйнації повноцінного управління не лише в окупаційних військах, які перебувають зараз в Україні, але й поступово охопить регіони Російської Федерації.

Читайте також: «Радянський монстр пішов у свій останній бій», – экспрофесорка МДУ

Вчорашні союзники та корумпована еліта багатьох країн вимушені будуть шукати швидкий вихід в цій "новій реальності", в якій – «російський ведмідь», наче прокажений, повинен бути ізольований та комунікації з яким, не зважаючи на будь-які матеріальні бенефіти, потрібно перервати.

Репутація "сильного та грізного" світового гравця в цей момент руйнується силами Збройних Сил України та територіальної оборони, і цей маркер цинічного вбивці буде нанесений на Російську Федерацію на роки.

Відмінність цивілізаційних уявлень також дуже помітна усьому світу  –українці справедливо ненавидять росіян за віроломне втручання в наше життя, фізичне знищення невинних людей, намагання пошкодженнч не лише критично важливої інфраструктури, але й можливості будувати нашу Україну.

Але при цьому, українці не будуть бомбити мирні російські поселення, навіть захоплюючи в полон російських військових ми не прагнемо їх привселюдних розстрілів.

Читайте також: Курсом рубля керує ЗСУ. Добірка жартів і мемів про Путіна і його напад 

Сила, яка об’єднує український народ – це любов – до близьких, рідної землі та незалежної держави. Саме це почуття штовхає тисячі людей ставати на захист своєї держави.

Ми, українці, зараз проходимо унікальний історичний етап переходу народу на інший цивілізаційний рівень: ми не гірші і не кращі, ми – інші, спільнота вільних людей, які ніколи не погодяться на знищення своєї держави.

Я переконаний, що складні події цього тижня дадуть величезний поштовх в розвитку нашої держави - Україна провела найкращу з можливих презентацій своєї унікальності.

Повна або часткова републікація тексту без письмової згоди редакції забороняється і вважається порушенням авторських прав.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!