На вул. Шевченка у Львові хочуть збудувати новий міст. Доповнено. Візуалізація

26724 1
Щоб уникнути втрати єдиного сполучення центру Львова з Рясне-1 та Рясне-2, наступного року на вул. Шевченка планується збудувати новий міст з вул. Ковча на вул. Шевченка.
ФОТО ІЛЮСТРАТИВНЕ. Джерело: Explorer.Lviv.Ua

ФОТО ІЛЮСТРАТИВНЕ. Джерело: Explorer.Lviv.Ua

«На одній із нарад минулого тижня вже обговорювались конкретні деталі щодо нового шляхопроводу над залізницею в районі кінцевої зупинки трамвая №7. Йдеться про те, щоб побудувати новий міст збоку від наявного. Після будівництва нового мосту під час ремонту існуючого весь транспорт перекинемо на новий, а після всіх робіт планується зробити кільцеву розв’язку на перехресті вул. Шевченка та вул. Ковча», – розповів Tvoemisto.tv Павло Сирватка, представник управління транспорту та зв’язку ЛМР під час дискусії «Як повинні розвиватися райони Львова. Зустріч друга – Рясне».

«Наявний міст по вул. Шевченка, 152 ще в 2008 році визнали аварійним. Якщо його закрити, мікрорайони будуть відрізані від міста. Об'їзд через кільцеву дорогу чи Брюховичі розтягнувся б на довгі роки. Щоб уникнути такої ситуації, розроблено проект нового мосту, який потім буде частиною кільцевої розв'язки, яка нейтралізує «горло пляшки» на вул. Шевченка, 152», – розповів Тарас Стаховський, активіст та мешканець Рясного.

Згідно з відповіддю мера Львова Андрія Садового на депутатське звернення Ірини Подоляк у 2015 році, орієнтовна вартість будівництва такого об'єкту становить 140 млн. грн.

Читайте також: У Львові відремонтують частину вулиці Шевченка

Візуалізацію надав Васюта Ростислав

Візуалізацію надав Тарас Стаховський

Наразі будівництво моста з вул.Ковча на вул.Шевченка та реконструкція наявного – на стадії техніко-економічного обґрунтування.

Довідка. Дискусійна платформа «Твоє місто Львів» створена Tvoemisto.tv за підтримки Європейського фонду за розвиток демократії  (European Endowment for Democracу). 

Підготувала Оксана Матійків


Читайте також:
9 Грудня, 2016 06:10
Sss Потрібно з'єднати вулиці Шевченка і Городоцьку Новою дорогою через Білогорщу
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!