5 ідей для зимового відпочинку

3119 0
Зима приходить щороку на радість лижникам, сноубордистам та дітлахам. Якщо вам нецікаво відпочивати вдома з мандаринками, оберіть серед незвичних 5 ідей зимового відпочинку.

Пропонуємо вам ідеї, як незабутньо відпочити цієї зими, що зібрало видання Inspired.

1. Євротур на Новий рік

Де зустрічати Новий рік? Багато хто досі нічого не спланував. Адже попереду сесія/річні звіти/діти/перевірки/важливі зустрічі. А час думати! Пропоную коротесенький тест: Ви хоч раз в житті каталися на ковзанах біля віденської ратуші? Куштували ягідний глінтвейн в серці Праги? Скуповували всі баварські пряники на різдвяному ярмарку в Берліні? Якщо у Вас більше одного «ні», тоді читайте далі, якщо у Вас всі «так» переходьте до другого пункту.

Фото: schedule.wttw.com

Отже, новорічний євротур – це той спосіб зустріти Новий рік, який наповнить ваш 2015-ий динамікою, подорожами, новими відкриттями та, безперечно, новими людьми. Йдеться про молодіжні євротури, як в класичній однойменній стрічці, пам’ятаєте? Зустріньте Новий рік в євротурі. Хоча б раз у житті. Серед таких же мандрівників як ви, загубіть совість в одному з берлінських барів, насолодіться джазом в чарівному ресторанчику на березі Влтави і обов’язково зіграйте в сніжки в одному з королівських замків і тоді 2015 рік точно принесе вам тепло і просте людське щастя.

Читайте також: 8 різдвяних ярмарків, які варто відвідати в Європі

2. Стати на лижі/сноуборд

Фото: meier.info, wall.alphacoders.com

Бо краще гір можуть бути тільки гори. Не так важливо чи вмієте ви кататися, як та панорама, яка відкривається на висоті 3000 метрів. Бо це свобода в чистому вигляді, повністю підконтрольна твоїм бажанням і повністю очищаюча твій мозок від бруду сірих буднів, який осідає за рік. Тільки за почуттям цієї свободи і варто махнути в гори.

Читайте також: 10 місць, де можна покататися на лижах на Львівщині

Лише розпочинаєте свій катальний шлях? Гірськолижні курорти Словаччини – ось що вам необхідно. Наприклад, в Ясні ідеальні траси, які ніби самі шепчуть до тебе: «Ставай на лижі/борд, у нас безпечно, ти чемпіон! Все вийде» і – дійсно виходить. Можливо це пов’язано з особливою романтичністю Низьких Татр, яка допомагає всім початківцям швидко освоїти нові навики, але досвідченим лижникам добре покататись.

3. Заспівати йодль з вершини гори та навчитися «апре-скі» по-альпійськи

Фото: blog.locatour.com

Звичайно заспівати не обов’язково фірмове австрійське «Holadaittijo», куди романтичніше з висоти Альп розноситиметься відлунням гімн України. Альпи – це своя культура, це неперевершені пейзажі, це заряд енергії на рік вперед, а головне – це найкращі фан- і сноупарки для катання. В декого Альпи є синонімом високих цін, але це міф, адже Західні Альпи в Австрії є цілком доступними для відпочинку.

4. Відірватися від європейського материка

Фото: sinisterdelicious.blogspot.com

«Але це дорого», – скажете ви і тут є рішення – летіти недалеко від Європи. Куди? Наприклад, до Туманного Альбіону. Лондон десь у лютому не такий вороже вологий і дощовий, як восени. Якщо білосніжні заметілі тільки завалюють столицю України, то в серці Британії незвикло для нас зеленіє трава, дороги радують чистотою, а про міфічні дощі та бруд і мова не йде.

А на день Всіх Закоханих місто перевдягається в неймовірну красу. Лондон – одна з тих столиць, яка обов’язково фігурує в усіх «must-visit» списках мандрівників. Королівські гвардійці, старий-добрий Біг-Бен, загадковий Тауер, найкращі музичні традиції світу – це лише одна з мільярду причин, чому сюди варто зазирнути на фірмове англійське чаювання.

Читайте також: Топ-5 зимових розваг у Львові

5. Пофестивалити в горах

Хто вам сказав, що музичні фестивалі бувають тільки влітку? З 6 по 11 квітня затишний і тихий австрійський курорт Майрхофен перетворюється на масштабний рейв, який відвідують тисячі любителів танцювальної музики та екстремальних видів спорту. Один тиждень, 17 локацій, 5 величезних сцен прямо в горах, 5 масштабних костюмованих вечірок в кращих традиціях апре-скі, кращий сноупарк Австрії, 20 басейнів та спа, 560 км трас, не вимірювана кількість сміху, мільйони спогадів і тільки один Snowbombing!

Цьогоріч в лайн-апі заявлені таки кити dance-музики, як Rudimental, Skrillex, Basement Jaxx, Carl Cox, Fatboy Slim, Gordon City, Marc Kinchen, Sigma, Sub Focus, Wilkinson, Dubfire, James Zabiela, London Electricity, Modeselector, Paul Woolford, Pedestrian та десятки інших. А ще, цього року відбудеться перший тур на фестиваль з України.

Читайте також: Топ-5 подій у Львові, які варто відвідати на Новий рік і Різдво

Повна програма святкувань


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!