Автобус №4а почне курсувати за новим маршрутом. Схема

4520 0
Автобус їхатиме через ТЦ «Іскра».
Фото: Павло Сирватка

Фото: Павло Сирватка

Від завтра, 3 грудня, Львівське комунальне «АТП №1» відновить роботу автобусного маршруту №4а. Про це повідомляє пресслужба перевізника.

Читайте також: Трамвай на Двірцеву у Львові поїде 7 грудня

Автобус курсуватиме за оновленою схемою, яку погодили на виконкомі ЛМР ще в серпні. На маршрут випустять низькопідлогові автобуси великого класу.

«Маршрут №4а неодноразово змінювали, пускали на ньому маршрути різної місткості, але він був збитковим. Наразі запускаємо маршрут через ТЦ "Іскра". Якщо він буде дуже збитковим і матиме низький пасажиропотік, можливо доведеться знову вносити зміни до схеми маршруту», – розповів керівник «АТП-1» Орест Хамула.

Тож автобуси курсуватимуть за маршрутом:

просп. Червоної Калини – вул. Коломийська – вул. Кавалерідзе – вул. Сихівська – просп. Червоної Калини – вул. Стуса – вул. Снопківська – вул. Шота Руставелі – вул. Зелена – пл. Митна – вул. Винниченка – вул. Підвальна – вул. Гонти – пл. Князя Ярослава Осмомисла – пл. Різні – просп. Чорновола – просп. Свободи – пл. Міцкевича – пл. Галицька – вул. Князя Романа – вул. Франка – вул. Свєнціцького – вул. Стуса – вул. Литвиненка – вул. Угорська – просп. Червоної Калини – вул. Сихівська – вул. Кавалерідзе – вул. Коломийська – просп. Червоної Калини.

Читайте також: У комунальних львівських автобусах порахують пасажирів

Додамо, що 18 лютого на маршрут автобуса №4а виїхали автобуси великого класу. До серпня 2018 року за цим маршрутом їздили автобуси Ataman, після чого він перестав курсувати. До зміни маршруту автобуси на Сихові їздили лише по проспекту Чорновола.

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.

 
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!