Біля Victoria Gardens у Львові хочуть збудувати 8-поверховий офісний центр

1159 0
Також там облаштують підземний паркінг на 22 паркомісця та укриття.
Візуалізація із виконкому

Візуалізація із виконкому

У Львові біля торгового центру Victoria Gardens, на вул. Щирецькій, хочуть збудувати ще один офісний центр із підземним паркінгом. Про це повідомили під час засідання виконавчого комітету ЛМР 11 червня, передає Tvoemisto.tv

Офісний центр хочуть звести на ділянці біля будинку №33 площею 0,0984 га. Планується, що він буде 8-поверховим, однак кінцева висота може змінитися, адже центр розташований близько до аеропорту. Наразі департамент архітектури та просторового розвитку ЛМР очікує на висновок «Авіаслужби»

Також там облаштують підземний паркінг на 22 паркомісця та укриття. 

Читайте також: Тиск на власників ТРЦ Victoria Gardens у Львові

Нагадаємо, що «Епіцентр-К» планує будівництво торгово-розважального комплексу на вулиці Щирецькій, неподалік від «Нової лінії» та ринку «Південний». Компанія звернулась до Львівської міської ради про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою на відведення п’яти земельних ділянок на вул. Щирецькій, 3 і 5 під ТРЦ з можливістю перевести їх до земель житлової забудови згодом.

_______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!